Inntil 16

LEILIGHETER

FRA 40 m² - 150 m²

BRUKSAREAL

FRA 2.000.000 -         9.000.000

PRISANTYDNING

LogoStrandaFjellgrendLodgeSK.png
Strandafjellgrend_eksteriør1.jpg

FANTASTISK BELIGGENHET 

Stranda Fjellgrend Lodge ligger i det populære hyttefeltet i Hevsdalen på Strandafjellet. Med bare 2 minutters gange til gondolen på Roalden og Fursetheisen er leilighetene lett tilgjengelig til fots under vintersesongen. Rett utenfor dørstokken har man tilgang til nypreparerte langrennsløyper, men også flott turterreng som man kan nytes til fots.

Leilighetene er omringet av de mektige Sunnmørsalpene som er et fantastisk utgangspunkt for toppturer og fjellturer året rundt. Her kan man bestige populære fjelltopper som blant annet 

Slogen, Råna & Blæja. Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Stryn og Øye er andre kjente destinasjoner i nærområdet. 

MODERNE LEILIGHETER

Behovet for sentrale og lettstelte leiligheter til fjells gjør de elegante lodge leilighetene attraktive. Direkte tilgang til en underjordisk garasje, heis, ski-bod, felles uteområdet & terrasse mot sør hvor man kan nyte kveldssolen er noen av de fasilitetene leilighetene byr på. 

Størrelsen på leiligheten varierer; 40, 60, 90 og 150m².Endelig størrelse på leilighetene er ikke bestemt, og det er mulighet for å lage dem fra alt fra 40-150m².

Strandafjellgrend_eksteriør2.jpg

INTERIØR

Avbildet leilighet er innredet i stilfullt interiør fra Slettvoll. Dette er en illustrasjon over hvordan en leilighet kan se ut, man kan også som kjøper bestemme interiør og materialer til en viss grad selv, samtidig som det tilbys en standardløsning for hver leilighet.

STILFULLT & CHIC DESIGN

Alle leilighetene i Stranda Fjellgrend Lodge har en flott utsikt mot Roalden. Avbildet leilighet illustrerer den flotte utsikten som kan nytes fra stuevinduet i en flott, åpen og stilren stue. 

Strandafjellgrend_stue.jpg
Strandafjellgrend_bad.jpg

SKAP DITT

DRØMMEBAD

Det finnes ingen fasit på hvordan et drømmebad skal være. Drømmebadet dekker husholdingens behov, det er derfor viktig at du tenker nøye gjennom hvilke behov du og din familie har. Bruk inspirasjonskilder som Pintrest, Instagram, blogger og interiørmagasiner. 

PLANKART

Som et resultat av det nye veikrysset fra riksvei 60 er det nå tryggere tilkomst og ikke minst mer fredelig ettersom det da ikke vil være gjennomgangstrafikk. 

Strandafjellgrend_oversikt.jpg